Solceller


Elkompas ApS tilbyder sin assistance indenfor: Opsætning, installation og service af solcelleanlæg i alle størrelser. Det betyder, at vi kan levere løsninger til både erhverv og private, som passer præcis til den enkelte kundes behov. Vores erfaring og kompetencer gør desuden, at vi kan yde kompetent rådgivning i forbindelse med monteringen.

Hvor kan solfangerne placeres, og hvordan får du/I mest ud af dem? Det gavner både dig og miljøet. Derudover tilbyder vi serviceaftaler til både private og virksomheder, så dit/jeres solcelleanlæg bliver efterset.

På den måde sikrer vi, at det hele tiden fungerer optimalt.

Dagens udfordring er de skiftende regler omkring afregning af overskydende el-produktion. Løsningen er rigtig størrelse og udformning af solcelleanlægget, sådan at det giver mest mulig nytte til ejeren af den producerede el. Solcelleanlæg med batterilager, som hybridanlæg, gør det muligt at komme op på 80% egetforbrug. Vi har konkurrence dygtige priser og kan rådgive så den rigtige løsning findes – ring os på 28 – for et få besøg, og et uforpligtigende tilbud.

I forbindelse med energilagring kan vi tilbyde løsninger med miljøvenlige saltvandsbatterier eller højeffektive kvalitets Li-Ion batterier.

Batterisystem til eksisterende solcelleanlæg Retro-fit batterisystem AC

Batterisystem med grønne saltvandsbatterier Batterisystem DC

 

Vores samarbejdspartnere er (klik på logoer og besøg deres hjemmeside):

Solcellepaneler, solceller

Placering af solceller uden på en eksisterende tagbeklædning er mest brugt.